"Svært effektiv kommunikasjon + tilfredsstillende pris. Arbeidet ble veldig bra levert, med tegninger som overgikk husets originaltegninger."
Stig Selberg

Vil du bygge nytt eller gjøre endringer?

Byggesøknad - gjort enkelt for deg!

CK Nor Bygg har bred erfaring og vet hva som kreves for å utforme din byggesøknad. Gjennom optimaliserte flytprosesser henter vi inn viktig og rett informasjon, tegninger med mer - og utarbeider en oversiktlig søknad som kommunale saksbehandlere setter pris på.

Vi hjelper deg også med estetisk redegjørelse (obligatorisk i alle byggesøknader), nabovarsling, eventuell søknad om dispensasjon og kommentar til nabomerknader. Dersom du først skal rive gammel bygningsmasse, kan vi også hjelpe deg med rivesøknad.

Vi bistår i saker hvor ansvarlige foretak ikke er påkrevd - sånt som seksjonering og fradeling. Vi står som ansvarlig søker i prosjekter hvor det er påkrevd.

Spar tid ved å gjøre det riktig første gang
Gjennom lang erfaring vet vi hvordan vi skal lage en byggesøknad som er i henhold til kommunens krav. Det omfatter hvilke dokumentasjon som sendes inn, hvordan den er skrevet og hvilke opplysninger som gis. Dette sparer deg for mye "frem og tilbake" kommunikasjon med saksbehandler, og gjør at søknaden får raskere behandling - og oftere i din favør.

gratis uforpliktende vurdering av din byggesak

Ring oss på telefon 4840 4634 eller send inn skjemaet her. Du kan også sende epost til [email protected]

Få gratis vurdering av din byggesak:

Send inn skjemaet her. Helt uforpliktende.
  • Send forespørsel
  • (?)

Du får vurdering fra en av våre rådgivere: